تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

برگزاری جلسه فوق‌العاده ستاد ملی مقابله با کرونا/ آماده باش برای مقابله با اومیکرون 

ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسه فوق‌العاده خود و با توجه به سرعت انتشار بالای اومیکرون بر تشدید مراقبت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک در مهمانی‌های خانوادگی و اماکن عمومی تاکید کرد. 

کد خبر: ۱۱۶۷۱۸
۰۹:۴۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰
جلسه فوق‌العاده ستاد ملی مقابله با کرونا
دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت در جلسه فوق‌العاده ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور برگزار شد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از آخرین وضعیت پراکندگی سویه جدید اومیکرون در کشور و اقدامات انجام شده برای جلوگیری از انتشار این ویروس ارائه کرد.

لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی/ محدودیت ورود مسافر از برخی کشور‌ها

وزارت بهداشت در این گزارش تاکید کرد افرادی که دوز اول واکسن خود را تزریق کرده‌اند به سرعت دوز دوم را هم دریافت کنند و تمامی شهروندانی که حداقل سه ماه از دریافت دوز دوم آن‌ها گذشته جهت دریافت دوز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند. همچنین در این جلسه مقرر شد از روز دوشنبه مراکز واکسیناسیون به منظور سهولت در روند دریافت واکسن فعالیت خود را مانند ماه‌های گذشته از سر گیرند.
ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسه فوق‌العاده خود و با توجه به سرعت انتشار بالای اومیکرون بر تشدید مراقبت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک در مهمانی‌های خانوادگی و اماکن عمومی تاکید کرد. در این جلسه مقرر شد رستوران‌ها و تالار‌های پذیرایی حتماً پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت بویژه استفاده از ماسک توسط مراجعین و کارکنان را با دقت اجرایی کنند و بازرسی از این مراکز نیز با شدت بیشتری انجام شود و در صورت عدم رعایت سریعاً مراکز متخلف تعطیل شود.
بر این اساس از همه مردم خواسته شد فاصله گذاری اجتماعی را با حساسیت رعایت کنند و در روز‌های منتهی به یلدا از تردد و تجمع در مراکز شلوغ و اجتماعات پرهیز کنند. وزارتخانه‌های کشور و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز محدودیت ورود مسافر از کشور‌های آلوده را اعلام و تدابیر لازم را برای اطمینان از سلامت مسافران اتخاذ کنند.
وزارت بهداشت در این گزارش تاکید کرد افرادی که دوز اول واکسن خود را تزریق کرده اند به سرعت دوز دوم را هم دریافت کنند و تمامی شهروندانی که حداقل سه ماه از دریافت دوز دوم آن‌ها گذشته جهت دریافت دوز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند. همچنین در این جلسه مقرر شد از روز دوشنبه مراکز واکسیناسیون به منظور سهولت در روند دریافت واکسن فعالیت خود را مانند ماه‌های گذشته از سر گیرند.
ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسه فوق العاده خود و با توجه به سرعت انتشار بالای اُمیکرون بر تشدید مراقبت‌های اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک در مهمانی‌های خانوادگی و اماکن عمومی تاکید کرد. در این جلسه مقرر شد رستوران‌ها و تالار‌های پذیرایی حتما پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت بویژه استفاده از ماسک توسط مراجعین و کارکنان را با دقت اجرایی کنند و بازرسی از این مراکز نیز با شدت بیشتری انجام شود و در صورت عدم رعایت سریعا مراکز متخلف تعطیل شود.
بر این اساس از همه مردم خواسته شد فاصله گذاری اجتماعی را با حساسیت رعایت کنند و در روز‌های منتهی به یلدا از تردد و تجمع در مراکز شلوغ و اجتماعات پرهیز کنند. وزارتخانه‌های کشور و بهداشت و درمان و اموزش پزشکی نیز محدودیت ورود مسافر از کشور‌های آلوده را اعلام و تدابیر لازم را برای اطمینان از سلامت مسافران اتخاذ کنند.
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر